Poželjno da imamo h1 naslov


Naše slike na platnu se štampaju originalnim Epson ekološkim bojama i ručno zatežu u našoj radionici i spremne su za preuzimanje ili slanje u roku od 48 sati.

  • Ručno zategnute slike na blind ramu od pravog drveta
  • Cela slika je na prednjoj strani, bočne strane dodatno uređujemo
  • Štampa u visokoj rezoluciji sa realističnim bojama
  • UV – otporne boje

Blind ram od pravog drveta za slike na platnu


Platno se zateže ručno, što je postupak koji obavljaju iskusni majstori svog zanata. Savršeno zategnuto preko kvalitetnog rama od borovine, gotovo platno će biti savršeno za upotpunjavanje Vašeg enterijera.

BLIND RAM 2cm

Proizvodi se od kvalitetnog I laganog drveta i u zavisnosti od veličine rama, potreban je samo jedan ekser u zidu ili dva za veće formate.

BLIND RAM 3.5cm

Daje izraženiju treću dimenziju, odnosno debljinu slike, koja je naročito pogodna za veće formate.

Najčešće postavljana pitanja:


Naša štampa na platnu kombinuje više sjajnih kvaliteta: najsavremenije tehnologije koje pružaju najtačniju reprodukciju vaše slike i odličan ručno rađen drveni blind ram, kao i kratak rok izrade. Slike štampamo korišćenjem originalnih boja, a zatim lakiramo, čime osiguravamo otpornost na UV zračenje i dugotrajnost. Vaša slika će biti preneta na platno verno do poslednjeg detalja.

Nudimo veliki izbor dimenzija, od 20×30 cm do 140×300 cm. Ukoliko ste zainteresovani za neke od naših najvećih formata, proverite da li je visoka rezolucija fajla koji šaljete.

Naše slike na platnu su tako izrađene da mogu biti na zidu i bez ukrasnog rama, a ukoliko želite, može se dodati. U našem ateljeu možete videti uzorke preko 300 ramova koje imamo u ponudi.

Najtraženije veličine


20×30
30×40
40×60
50×70
60×80
70×100
80×120
100×150